Adatvédelem és biztonságpolitika

 1. A fenyiratok.hu (1013 Budapest, Attila út 33. Adószám: 66144290141 ) online antik fényképek kereskedését üzemelteti. A termékek ára a 27%-os (könyvek esetében 5%-os) forgalmi adót tartalmazza. A fenyiratok.hu levelezési címe az info@fenyiratok.hu.
 2. A fenyiratok.hu oldalt minden látogató böngészheti, minden látogató szabadon regisztrálhat. A regisztrációról a felhasználó emailben értesítést kap, az általa megadott email címre.
 3. A fenyiratok.hu domain címen az online regisztráció során feltöltött adatokért a fenyiratok.hu semminemű felelősséget nem vállal.
 4. A fenyiratok.hu a regisztráció során birtokába jutott adatokat a vonatkozó törvények szerint bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek csak a kézbesítéshez, szállításhoz feltétlenül szükséges mértékben és módon, egyedileg adja át, illetve a regisztrált felhasználók azonosításához szükséges információkat csak bírói végzés alapján adja ki harmadik félnek.
 5. A fenyiratok.hu üzemeltetője – amennyiben az adatbázist külső támadás, illetve bármilyen fizikai sérülés éri – nem vállal felelőséget az adatok megőrzésére vagy újratöltésére. Az ebből származó, a regisztrált felhasználót érő vélt vagy valós kárt nem téríti meg.
 6. A fenyiratok.hu fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor módosítsa, a regisztráció során megadott adatok változatlansága mellett. A fenyiratok.hu mindent megtesz a szolgáltatás folyamatosságáért, de nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz.
 7. A fenyiratok.hu a felhasználók látogatottsági szintjét folyamatosan mérheti, és jogosult statisztikai, fejlesztési és üzleti célból az egyes felhasználók érdeklődési körét, a megtekintett tételek jellegét rögzíteni, és azt műszaki, tartalmi fejlesztési célokból felhasználni.
 8. Vonatkozó jogszabályok:
 • A személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
 • Az egyének védelmérõl a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
 • Az elektronikus kereskedelemrõl szóló 2001. évi CVIII. törvény;
 • A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó mûködési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezelésérõl és védelmérõl szóló 2. számú mellékletre.